Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu´dan Başkan Aktaş´a ´Hayırlı olsun´ ziyareti

Başbakan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Ankara Yolu’ndaki bakanlık binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, Başkan Aktaş’ın AK Parti’de yapılan istişareler sonucunda Büyükşehir Belediye Başkanlığı için belirlendiğini kaydederek, Bursa’da bundan sonra insana dokunan ve partiye yakışan bir hizmet yoğunluğunun yaşanacağını söyledi.

04 Kasım 2017 Cumartesi 21:44
Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu´dan Başkan Aktaş´a ´Hayırlı olsun´ ziyareti

Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’nun ziyaretine; İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve teşkilat üyeleri katıldı.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın AK Parti Genel Başkanı olmasının akabinde kabine, merkez yönetim organları ve il ile ilçe teşkilatları olduğu kadar belediyelerde de bir takım değişiklikler yapılması ihtiyacının doğduğunu hatırlattı. Ortaya çıkan bu hassasiyetin tamamen milletin talepleri doğrultusunda oluştuğunu ve yapılan istişareler sonucunda Büyükşehir Belediye eski Başkanı Recep Altepe’nin istifasıyla boşalan koltuğa Başkan Aktaş’ın seçildiğini belirten Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “Buradan Sayın Recep Altepe’ye ‘Bursa’ya yapmış olduğu hizmetleri nedeniyle’ teşekkür ediyorum. Yaşanan bu değişimin Bursamıza ve burada yaşayan tüm vatandaşlarımıza hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a dönerek yeni görevinde başarılar diledi. Yaptığı konuşmada Bursa’nın sıradan bir şehir olmadığını, kendisine has kodları ve sosyolojik yapısıyla adeta Türkiye’nin bir minyatürünü teşkil ettiğini vurgulayan Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, “Bundan sonraki süreçte sizlerin sorumluluğu büyüktür. İnegöl Belediye Başkanlığından aldığınız tecrübe ve insanlarla olan güler yüzlü iletişiminizle, istişareler sonucunda ortaya koyacağınız çalışmalarla inşallah Bursamızın değerine değer katacaksınız. Merkezi ve yerel yönetimlerin desteğiyle Bursa, inşallah önümüzdeki süreçte insana dokunanların ve bize yakışanların yapıldığı bir hizmet yoğunluğu yaşayacak” diye konuştu.

“Marka Şehir Bursa’yı çok daha iyi standartlara taşıyacağız”

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da ziyareti nedeniyle Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu’na teşekkür etti. Tüm belediye başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte kompleks içerisinde olmadan kendilerine verilen makamları fırsata çevirmek ve Bursa adına avantaja dönüştürmek için var güçleriyle çalışacaklarını kaydeden Başkan Aktaş, 2 Kasım tarihinden itibaren sembolik bir törenle görevin devralınmasını müteakip göreve başladıklarını hatırlattı. Bundan sonra AK Parti’nin ve Büyükşehir’in tüm organlarıyla birlikte maksimum verimlilikle çalışarak Marka Şehir Bursa’yı çok daha iyi standartlara taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını kaydeden Başkan Aktaş, “256 binlik bir nüfustan tecrübelerim var. İnşallah bizlere güvenen başta Genel Başkanımız ve Başkan yardımcımızı, Başbakan Yardımcımızı, milletvekillerimizin her birini, il teşkilatımızı ve bizlere dualarıyla katkı sağlayanları mahcup etmeyeceğiz. Çok az uyku uyuyacağız, gerekirse uyumayacağız. Maksimum verimlilikle, rakamları da rasyonel kullanarak başta ulaşım olmak üzere bu şehri birçok konuda daha üst standartlara taşıyacağız. Yapımı devam eden, revize edilmesi gereken ve hayata geçirilmesi gereken projeler var. Bunları en kısa sürede kamuoyuna açıklayacağız. Başbakan Yardımımızın ve milletvekillerimizin bu noktada bizler için ayrıca bir güç olduğunu vurgulamak istiyorum. İnşallah il başkanımız ve teşkilatımızla birlikte biz yerelde bu işin kenetlenmesini ortaya koyarken, onlar da Ankara nezdinde bize güç verecekler. Ve inşallah kazanan Bursa olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı. Tek dertlerinin Bursa olduğunu kaydeden Başkan Aktaş, Bursa’ya hizmet ederken herkesle istişare etmeye ve gelen eleştirileri sonuna kadar dikkatle dinlemeye hazır olduklarını sözlerine ekledi.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108