Aysun Taşçeşme babasının bestelerini söyledi

Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın ‘Kemal Taşçeşme Besteleri’ konserine, ünlü besteci Kemal Taşçeşme’nin kızı Aysun Taşçeşme konuk oldu.

28 Şubat 2018 Çarşamba 23:10
Aysun Taşçeşme babasının bestelerini söyledi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Çalgıcı Mektebi Roman Orkestrası’nın ‘Kemal Taşçeşme Besteleri’ konseri, Tayyare Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Murat İliş’in şefliğinde sahnelenen konserde, ünlü besteci Kemal Taşçeşme’nin kızı Aysun Taşçeşme konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Keyifli konserde Aysun Taşçeşme, orkestra eşliğinde babasının bestelediği eserlerden oluşan geniş bir repertuvarı sanatseverlerle paylaştı.

‘Aşık Oldum’ adlı yeni albümünden şarkılar da söyleyen Aysun Taşçeşme, sevenlerine eşsiz bir müzik ziyafeti çekti. Genç sanatçıya, konseri ilgiyle izleyen babası Kemal Taşçeşme ile amcası Hüseyin Taşçeşme de destek oldu. Bursalı sanatseverler de sanatçıları alkışlarla ödüllendirdi. Coşkulu konserin sonunda Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürü Turgay Mercan, Aysun Taşçeşme’yi tebrik ederek, çiçek verdi.

BBB

banner119
Son Güncelleme: 01.03.2018 23:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108