Bursa Merkez’de Fuhuş Operasyonu Yapıldı

Bursa merkez olmak üzere 6 ilde yapılan operasyonda aralarında yabancı uyrukluların da olduğu bayan ve kız çocuklarını fuhuşa zorladıkları iddia edilen 13 şüpheliden 11'i gözaltına alındı.

11 Ağustos 2017 Cuma 11:59
Bursa Merkez’de Fuhuş Operasyonu Yapıldı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kendilerini "menajer" olarak tanıtan şüphelilerin, aralarında yabancı uyruklu bayan ve kız çocukların da olduğu 30 şahısa, 6 il arasında transfer yaparak zorla fuhuş yaptırdığı öğrenildi.

3 aylık teknik takip neticesinde Bursa, Antalya, Ankara, İstanbul, Manisa ve Samsun'da belirlenen 13 adrese eş zamanlı operasyon yapıldı.

Yapılan operasyonda 3'ü bayan 11 şüpheli gözaltına alındı.

 Zanlıların adreslerinde yapılan aramada 2 tabanca, uyuşturucu ile "fantezi ruleti" ele geçirildi.

Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'tan birbirlerine fotoğraflarını gönderdikleri, beğenilen bayan ve kız çocukların diğer illere transferini sağladıkları iddia edilen şüpheliler, emniyette yapılan işlemlerinden sonra adliyeye gönderildi.

Firari 2 zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108