Uyuşturucuları Hediye Paketleriyle Göndermişler

Bursa’da uyuşturucu madde ticareti yaptıkları belirlenen şahıslara yönelik gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 13’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28 Ağustos 2017 Pazartesi 22:59
Uyuşturucuları Hediye Paketleriyle Göndermişler

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Ekipleri 2 ay boyunca takip ederek Bursa ve İstanbul’da uyuşturucu ticareti yapmak amacıyla örgüt kurulduğu ve örgüt içersinde bir hiyerarşi olduğunu tespit ettiler.

Şahısların kendi aralarında yapmış oldukları konuşmalar sırasında uyuşturucuları ilaç ister gibi isteyen ve uyuşturucu maddelerin hediye paketlerinde gönderildiğini tespit eden ekipler sabah erken saatlerde gerçekleştirdikleri operasyonda 11 kilogram bonzai sentetik uyuşturucu, 1 kilogram esrar maddesi, 20 bin lira para, 2 ruhsatsız tabanca, 2 adet otomatik tüfek, hassas terazi ve çok sayıda fişek ele geçirdiler.

Operasyon sonrasında gözaltına alınan 14 şüpheliden 13’ü çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, 1 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108