Trafik ışığında bekleyen motosiklete tır çarptı: 2 ölü

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, trafik ışığında bekleyen motosiklete tırın çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti.

15 Haziran 2017 Perşembe 11:51
Trafik ışığında bekleyen motosiklete tır çarptı: 2 ölü

Alınan bilgiye göre, Sefer S. (43) yönetimindeki 43 FZ 460 plakalı tır, Bursa-Yalova Karayolu Ovaakça Kavşağı'nda trafik ışıklarında bekleyen Hüseyin Mülayim'in (38) kullandığı 41 F 1735 plakalı motosiklet, 16 J 6687 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle otomobil ile tırın arasında sıkışan motosiklette bulunan Rabia Karaca (34) olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Mülayim ise kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Tır sürücüsü Sefer S. ise gözaltına alındı.

Bu arada, karayolunda trafik akışı bir süre kontrollü sağlandı.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108