Bursa'da Benzin İstasyonu Görevlisine Bıçakla Saldırı

Bursa Osmangazi ilçesi Yunuseli mahallesinde yaşanan olayda akaryakıt istasyonunda sıra beklemek istemeyen bir kişi istasyon görevlisine bıçakla saldırdı. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansıdı.

29 Ağustos 2017 Salı 21:04
Bursa'da Benzin İstasyonu Görevlisine Bıçakla Saldırı

Osmangazi ilçesi yunuseli mahallesinde meydana gelen olayda gece ilerleyen saatlerde akaryakıt istasyonuna motorsikletle gelen 2 şahıs istasyon görevlisine aceleleri olduğunu ve beklemek istemediklerini söyledi. Akaryakıt istasyonu görevlisi Celal Y. beklemek istemediklerini belirten ve kimliği henüz belirlenemeyen 2 şahısa sırada bekleyen insanların olduğunu ve beklemeleri gerektiğini belirtti.

İstasyon görevlisinin bu sözleri üzerine taraflar arasında tartışma yaşandı. Tartışma sonrasında akaryakıt istasyonunda ayrılan şahıslar bir süre sonra geri döndüler. Şahıslardan biri her iki elinde bulunan buçaklarla istasyon görevlisi Celal Y.'ye saldırarak defalarca bıçakladı ve olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Saldırı sonrasında kolundan ve kafasından yaralanan akaryakıt istasyonu görevlisi Celal Y. vatandaşlar tarafından olay yerine çağırılan acil servis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Celal Y.'nin hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenilirken; akaryakıt istasyonun güvenlik kameraları yardımıyla kimlikleri belirlenmeye çalışılan olay yerinden kaçan şahısları yakalam çalışmaları devam ediyor.

AA

banner119
Son Güncelleme: 30.08.2017 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108