Bursa Merkezli 5 İlde FETÖ/PDY Operasyonu

Bursa merkezli 5 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan 17 eski öğretmenden 8'i daha adliyeye sevk edildi.

17 Temmuz 2017 Pazartesi 13:18
Bursa Merkezli 5 İlde FETÖ/PDY Operasyonu

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kütahya ve Balıkesir'de gözaltına alınan 8 eski öğretmenin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler arasında bulunan, operasyon anında ikinci kattaki evinin balkonundan atlayıp kaçmaya çalıştığı sırada ayağını kıran kadın öğretmen H.B'nin ayağındaki alçı dikkati çekti.

Gözaltına alınan bir öğretmenin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü, bir şüphelinin de serbest bırakıldığı öğrenildi.

Soruşturma kapsamında 4 şüphelinin arandığı bildirildi.

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma çerçevesinde, meslekten ihraç edilen 21 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkarılmış, 11 Temmuz'da, Bursa, İstanbul, Tekirdağ, Kütahya ve Balıkesir'de düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 17 zanlıdan 7'si adliyeye sevk edilmişti.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108