Bursa'da Uyuşturucuya Geçit Yok

Bursa'da narkotik ve asayiş ekipleri, uyuşturucu ve silah bulundurma ve benzer suçlardan gözaltına alınan 20 kişiyi adliyeye sevk etti.

28 Mart 2017 Salı 07:06
Bursa'da Uyuşturucuya Geçit Yok

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri 3 tabanca, 3 tüfek, yurt içinde bulunan ve ithal olmak üzere farklı uyuşturucu maddeler, farklı kalibrelerde çok sayıda mermi de ele geçirdi.

Hafta sonu yapılan çalışmalarda, umuma açık yerlerde de uygulama yapan Asayiş Büro ekipleri, önleyici çalışmalarıyla da dikkat çekti.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu; "Gayretli çalışmalarından dolayı tüm ekiplerimizi kutluyorum. İlçemizde yapılan önleyici uygulamalar, Gemlik’i daha güvenli hale getirerek, toplumun huzurunu sağlamaktadır’’ dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108