Bursa'da Pazarcıya Kurşun Yağmuru

Bursa Yıldırım ilçesi Gökdere Cuma Pazarı alanında yaşanan olayda emekli polis memuru kendisine mandalina seçtirmeyen pazarcıya kurşun yağdırdı.

14 Ekim 2017 Cumartesi 00:26
Bursa'da Pazarcıya Kurşun Yağmuru

Yıldırım Gökdere Halk Pazarı'nda meydana gelen olayda akşam saatlerinde pazar alışverişine çıkan vatandaşlar duydukları silah sesleriyle panik yaşadılar. Pazar alışverişine çıkan emekli bir polis memuru meyveleri kendi seçmek istediğini belirtti. Meyvlerini kendi seçmesine izin vermeyen pazarcı şahısa beylik tanabcasıyla bir kişinin karın boşluğuna bir kişinin ise ayağına ateş etti.

Öfkesine hakim olamayan emekli polis memuru beylik tabancasıyla 3 el daha ateş ettikten sonra çevredeki vatandaşlar tarafından etkisiz hale getirildi. İki kişiyi silahıyla yaralayan emekli polis memuru olay sonrasında Yıldırım Polis Merkezine götürüldü.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108