Bursa'da Çekiçli, Tüfekli Kavga

Bursa'nın İznik ilçesinde çıkan kavgada çekiç ve silahlar konuştu.

29 Mart 2017 Çarşamba 11:14
Bursa'da Çekiçli, Tüfekli Kavga

Olay, bu sabah Bayındır köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Naci A. (22), köyde 5 ay önce bir düğünde Ömer V’nin (40) oğlunu darp etti.

Bugün köyde karşı karşıya gelen şahıslar arasında geçmişte yaşanan kavga sebebiyle münakaşa çıktı.

Büyüyen tartışmada Naci A, Ömer V’nin kafasına çekiçle vurdu. Ömer V, evine gidip tüfeğini alarak, Naci A’ya bir el ateş etti. Kanlar içinde yere yığılan genç, çağrılan 112 ambulansıyla Orhangazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ömer V. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, olayla alakalı tahkikat devam ediyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108